Amazon Quiz Answers: Daily Quiz Time 8 April 2021 Answer and Win Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera worth Rs.3949/-

Deal Score0
Deal Score0

Today’s Amazon Quiz Answers and Win by answering these simple Questions in Amazon App. Amazon runs questions trivia every day and you have to answer all these questions correctly to enter the lucky draw. After answering these questions you will have to have the good luck to win this free prize money. While it takes only a couple of minutes to answer these questions it’s worth trying your luck.

Amazon Quiz Time Now running 24 hours daily. That means you have now 24 hours to participate in the quiz as per your schedule and time.

Amazon Quiz is more popular among students and people who are preparing for the competitive exams as they can learn new things and also expand their general knowledge which helps in their studies and exam.

Table of Contents

Amazon Quiz 8 April 2021 Answer And Win Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera worth Rs.3949/-

Q1. In March 2021, which Indian wrestler grabbed the 53kg gold medal in Ukraine and reached the world number one rank?

Answer: Vinesh Phogat

Q2. As a sustainability commitment, which company made the world’s first-ever consumer PC using plastic waste in the ocean in 2021?

Answer: HP

Q3. Who won the 2021 Golden Globe Award for best TV series?

Answer: The Crown

Q4. What is the name of the famous speech given by this icon?

Answer: I have a dream

Q5. The birth of whom is being portrayed in this picture?

Answer: Jesus Christ

amazon quiz

Quiz and Answer for 7 April 2021 Answer and Win Rs.25,000/-

Q1. Which Indian state is the host of the Indian Women’s League 2021 football tournament?

Answer: Odisha

Q2. Which film won the 2021 Golden Globe Award for Best Drama Film?

Answer: Nomadland 

Q3. Who has developed and launched a secure messaging application named secure application for the internet (SAI)?

Answer: Indian Army

Q4. In which place will you find this important American building?

Answer: Washington DC

Q5. With which festival is this candy associated with?

Answer: Christmas

Amazon Daily Quiz Time Answers for 6 April 2021

Q 1: Dulanga Coal Mine recently became operational in which state of India?

Answer: Odisha

Q 2: IAF jets participated in the 70th Anniversary celebrations of which country’s Air Force?

Answer: Sri Lanka

Q 3: Which organization has issued a Purple Notice to its 194 member countries outlining a specific modus operandi on dating applications?

Answer: INTERPOL

Q 4: What is the name of this character from the Narnia book series?

Answer: Mr. Tumnus

Q 5: This player recently made his comeback to the tennis court after a year, playing in which Asian country?

Answer: Qatar

Amazon Quiz and Answers for 5 April 2021

Which observer-member of the Arctic Council has recently released a draft Arctic policy?

India

Which country’s ambassador was Diplomat Luca Attanasio, who recently got killed in the Democratic Republic of the Congo?

Italy

All the matches in the T20 international series between India and England in 2021 would be played in which city?

Ahmedabad

In which fictional universe do you use this place as a magical portal?

Harry Potter

What phenomenon causes this beautiful spectacle usually seen on the poles of the Earth?

Solar Wind

All the best to all of you. If you are new to this website: Do join us on Telegram Channel to get best Deals instantly.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

offerr.in
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart